Tæt på de fine strande ved Tisvilde, Vejby og Rågeleje.

Strande i Nordsjælland

I Tisvilde finder du Tisvilde hegn hvor Troldeskoven med de sære og forunderlige træformationer kan nydes. Ydermere kan du gå ture langs de Nordsjællandske strande med det spændende klitlandskab ved Kattegat. En tur i Tibirke Bakker er også dejlig oplevelse både på cykel og som en vandretur.

Tisvilde hegn

Hvert år i juli afholdes i Tisvilde festivalen ”Musik i Lejet”, hvor byen bobler af musik og liv. Det anbefales at booke værelser i god tid, da overnatningsmulighederne i området hurtigt er udsolgt i forbindelse med festivalen.

I Nordsjælland er der flere vandre- og cykelruter i den særegne og smukke natur, bl.a. Gribskov og ved Esrum Sø og Arresø.

I en radius af 25-35 km ligger der mange fine slotte – Kronborg i Helsingør, Frederiksborg Slot i Hillerød og Fredensborg Slot i Fredensborg.

Kronborg slot
Frederiksborg Slot
Fredensborg slot

Der ligger mange fine kirker i området, og Rudolf Tegners Museum i Dronningmølle er en fin oplevelse. Flere steder er der hyggelige gårdbutikker med caféer og udsalg af lokale produkter.

Der ligger mange fine kirker i området, og  i Dronningmølle er en fin oplevelse. Flere steder er der hyggelige gårdbutikker med caféer og udsalg af produkter.

Mere om Nordsjælland.

I Nordsjælland er der mulighed for at besøge flere smukt anlagte golfbaner.

Gilleje Golfklub

Asserbo Golfklub

Helsinge Golfklub