Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Når du laver din booking, indgår du en aftale med os. Læs venligst vores vilkår og betingelser for booking nedenfor.

Ankomst og Afrejse

Check-in er tilgængelig fra kl. 16.00 til 20.00 på ankomstdagen. Check-in tid, uden for de angivne tider, skal bekræftes med os inden ankomst. Vi beder venligst om, at du forlader dit værelse kl. 10.00 på afrejsedagen.

Reservationer

Bemærk! venligst afbestillingsreglerne inden du forpligter dig til en reservation. For at bekræfte en reservation opkræves du et reservationsgebyr på 100 kr. pr. værelse. Reservationsgebyret kan betales med kreditkort eller PayPal på vores hjemmeside.

Betaling af opholdet

Det resterende beløb for opholdet betales ved ankomst. Betaling kan foretages kontant eller med Mobilepay.

Måltider

Vi tilbyder et morgenmåltid i tidsrummet 07.00 til 09.30. Morgenmåltidet til den første overnatning kan bestilles ved booking. Morgenmåltider ved ophold på mere end én dag, bestilles senest aftenen før klokken 20.00. Betaling for morgenmåltider kan ske kontant eller med mobilepay under opholdet.

Hvis du afbestiller

Hvis du ønsker at afbestille dit ophold, bedes du kontakte os hurtigst muligt på telefon eller e-mail via menuen “Kontakt os“. Ved afbestilling refunderes dit depositum, som du betalte ved reservationen, ikke.

Afbestilling af os

Skulle det blive nødvendigt for os at annullere en reservation, kontakter vi dig straks. Eventuelle betalinger vil blive refunderet fuldt ud. I tilfælde af force majeure og force majeure lignende situationer kan vi ikke holdes ansvarlige for annullering uden varsel. Ved force majeure forstås ekstraordinære forhold, som er uden for vores direkte kontrol, herunder bl.a. brand, vandskade, strejke/ lockout, samt sygdom i medarbejderstaben o.lign.

Parkering

Der er gratis gæsteparkeringsplads ved siden af gården. Alle køretøjer parkerer på ejeren til køretøjets risiko.

Skader

Pas på vores hjem. Du er ansvarlig og erstatningspligtig for eventuelle skader, som du påfører boligen eller dens indhold. Vær venlig at rapportere disse, så snart de opstår, især hvis du ved et uheld spilder noget – det er meget lettere at rengøre, hvis vi ved, hvad det er og handler hurtigt. Vi opkræver normalt ikke erstatning for uagtsomme småskader, men vi forbeholder os ret til at tage betaling for reparation eller erstatning, hvis skaden er betydelig.

Data

Nogle af de data, der indsamles i forbindelse med en reservation, gemmes i vores systemer. Vi vil gerne beholde disse data efter dit besøg for at kunne informere dig om fremtidige tilbud. Hvis du foretrækker, at vi ikke beholder disse oplysninger, så lad os vide det.

Nøgler

Du har adgang til bygningen og dit værelse 24 timer i døgnet under dit ophold. Vi udleverer et sæt nøgler til dig, når du registrerer dig ved ankomsten. Du har det fulde ansvar for disse nøgler i hele opholdet. For tabte nøgler vil der blive opkrævet ved 1.000 kr. pr. sæt til omlægning af låse.

Ansvar

Vi påtager os intet ansvar for personskader, skader sket på dit køretøj eller dine ejendele i forbindelse med dit ophold på vores ejendom, medmindre det bevist er forårsaget af en uagtsom handling af os selv eller vores medarbejdere. Dette gælder også ophold ved den sø der forefindes på ejendommen. Her beder vi dig være særligt opmærksom på børns færden og leg omkring søen.

Glemte ejendele og hittegods

Hvis du glemmer noget, så kontakt os straks. Vi sender gerne dine glemte genstande til dig på din regning. Vi opbevarer hittegods i 7 dage, hvorefter det bliver indleveret til Politiet i Hillerød.

Kæledyr

Kæledyr er ikke tilladt. Undtaget herfor er førerhunde, som til enhver tid skal føres i snor og opholde sig udendørs eller på dit værelse.

Priserne

Vi forbeholder os ret til at ændre vores priser til enhver tid. Dette påvirker ikke bookinger, der allerede er foretaget.

Rygning

Rygning er IKKE tilladt indendørs og kun i det særlige afmærkede områder udendørs. Bemærk venligst, at overtrædelse af rygereglerne, vil medføre at man straks bliver bedt om at forlade ejendommen, og du kan være ansvarlig for betaling af professionel rengøring af de berørte områder. Betaling for ophold og eventuelle måltider refunderes ikke.

Generelt

Vi forbeholder sig ret til, efter eget skøn, at bortvise en person, hvor det anses for nødvendigt pga. uacceptabel adfærd eller som følge af handlinger, der sandsynligvis kan true eller fornærme andre (Bemærk venligst, vores ikke- rygepolitik). Betaling for ophold og eventuelle måltider refunderes ikke.

WiFi-adgang

Du har adgang til at benytte vores WIFI gæstenetværk under dit ophold. Brugen er gratis, og vi tager intet ansvar for oppetid eller netværkshastighed. WIFI er primært til brug for tilgang til internettet og søgninger på dette. Vi tilbyder ikke kapacitet til streaming af video og TV. Ved at bruge vores WiFi-service accepterer du automatisk de gældende vilkår og betingelser for anvendelse. Vi forbeholder os ret til at ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid.

Translate »